TEST JE WETSUIT !

Vooraleer je overgaat tot aankoop raden wij aan je wetsuit te testen. Vaak worden wetsuits bij online aankoop of wanneer je enkel past zonder zwemmen te groot gekocht en “the proof of the pudding is in the eating” is ons devies.

Wij verdelen de merken Aquaman, Huub, PEAKS, Sailfish en Zone3.

Je kan de wetsuits van deze merken testen in onze buiten zwemvijver van 20m achteraan in de tuin van onze winkel. Gezien het testen toch minstens 1 uurtje kan duren, raden wij aan een afspraak te maken.

Onze wetsuits

PEAKS is een Belgisch zwemmerk dat niets aan het toeval overlaat. De PEAKS wetsuits behoren tot de soepelste en snelste ter wereld. Tot nu toe vonden we nog geen snellere wetsuit dan onze Azul tijdens onze wetenschappelijke testen in het 50m zwembad in Wezenberg (Antwerpen). Alle prototypes van de producten van PEAKS worden eerst een jaar getest en pas na goedkeuring door onze ambassadeurs wordt de massaproductie aangevangen. Om deze hoge kwaliteit te garanderen werken we samen met de beste neopreen- en wetsuit fabrikanten van de wereld.

Verken hieronder alvast onze wetsuits en onze zwemaccessoires ! Wil je zelf eens een PEAKS wetsuit testen? Maak dan een afspraak.

Hoe doe je een wetsuit aan ?

Winkelwagen
Have no product in the cart!
0
%d