WETSUITVERHUUR

Wil je eens een pak huren omdat je  deelneemt aan een evenement/wedstrijd waarbij het gebruik van een triathlonwetsuit verplicht is of wil je het gewoon eens uitproberen?

Het gebruik van een wetsuit heeft een aantal voordelen, je bent beter beschermd tegen de koude, je hebt een beter drijfvermogen en verbruikt minder energie.

 

De pakken dienen gepast, afgehaald en teruggebracht te worden in de BGS-store te Gentsesteenweg 166, 9800 Deinze , behalve deze die gehuurd worden op een event. Die worden gewoon teruggebracht naar onze tent/stand.

 

We vragen een waarborg van 130 euro voor de huur van een wetsuit. Deze waarborg is niet nodig voor de huur op een event.

Dit bedrag wordt indien er geen beschadiging is integraal teruggestort op jouw rekening.

 

Huurpijzen:

weekend €30 

week €50

2 weken €70

 

EVENTS

 

Wij zijn ook met een wetsuit verhuur standje aanwezig op verschillende wedstrijden. Op een wedstrijd hebben we veel pakken mee. Het beste is dat je minstens een uurtje voor de start je komt aanbieden aan onze tent/stand zodat je zeker de nodige tijd hebt om te passen. De huur van een pak op een event kost €30.

Wil je zeker zijn dat je een pak hebt dan kan je op voorhand al een pak reserveren via onderstaande fotolinks.

Indien je een wetsuit huurt op een event dan hoeft de waarborg niet en geef je gewoon je ID in bewaring tot na de wedstrijd.  

 

De wetsuits gehuurd via onderstaande link voor de evenementen worden uiteraard meegebracht en zijn te bekomen op onze stand. Gelieve deze minstens een uur voor de start af te halen op onze stand !

Je dient bij het  uitchecken bij het type verzending “AFHALEN” aan te vinken !

 

De lijst van wedstrijden waarop we aanwezig zullen zijn met een tentje in 2023 of mobil-home:

 
 
 

Hoe doe je een wetsuit aan?

Winkelwagen
Have no product in the cart!
0
%d bloggers liken dit: