Blue Globe Sports “Much more then a store” en op en top Belgisch !

Loopschoenen.run is een website van Blue Globe Sports. Blue Globe Sports tracht een totaalconcept aan te bieden. De sterkte van Blue Globe Sports ligt in het aanbieden van diensten tijdens en na verkoop. Zo geven onze podologen en sportschoenspecialisten heel gedegen advies op basis van een screening tijdens het lopen op een loopband. WE ZIJN EEN GERENOMMEERDE LOOPSPECIAALZAAK !

Naast loopschoenen.run is ook http://www.triathlonwetsuits.be een online shop voor wetsuits. Maar ook hier ligt de sterkte van Blue Globe Sports in het aanbieden van de juiste adviezen en diensten tijdens en na verkoop. Zo beschikt Blue Globe Sports over een zwemvijver in de tuin zodat alle bekende wetsuitmerken kunnen getest worden, want bij Blue Globe Sports zijn het alle dagen WETSUITTESTDAGEN ! Tevens beschikt Blue Globe Sports over een ervaren wetsuithersteldienst.

Koen De Volder, de zaakvoerder van Blue Globe Sports is tevens ontwerper van sportkledij. Zo ontwikkelde hij de eerste Belgische Wetsuit van het thuismerk PEAKS van Blue Globe Sports . TriTiTan is de hoog kwalitatieve sportkledijlijn van Blue Globe Sports.Wil je het iets vrouwelijker en speelser maar wil je hoge kwaliteit dan is het merk “Jolie” het juiste antwoord. Onze merken PEAKS, TriTiTan en Jolie staan voor Belgisch design, functionaliteit en kwaliteit.

Ook richten wij ons heel specifiek op TEAMWEAR van het kwaliteitsvolle merk TriTiTan, voor wielerclubs en triathlonclubs hebben wij de beste kwaliteit in huis. Interesse neem gerust contact op met Koen De Volder via mail: koen@blueglobesports.be

Wens je kledij van de merken PEAKS, TriTiTan of Jolie aan te kopen dan is de website: http://www.peakssportswear.com iets voor jou !

http://www.TriTiTan.design is een B2B website voor retailers van de Belgische huismerken van PEAKS, TriTiTan en Jolie van Blue Globe Sports. Wil je een van onze retailers worden? Stuur gerust een mailtje naar koen@blueglobesports.be

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Have no product in the cart!
0
%d bloggers liken dit: